Urso objavljeno: 17. svibanj 2010. Dijeli objavljeno: 17. svibanj 2010. dobar dan. ja bih vas molio da mi pomognete da pokušam rješiti pitanje krova. naime, u mojojoj zgradi ima 12 stanova, ja i moja obitelj smo na 4., tj. zadnjem katu a problem je u tome što nam stan, tj. krov prokišnjava. uredno plaćamo stambenu pričuvu. možemo li mi putem te pričuve na bilo koji način financirati popravak krova koji nas košta cca 50000-60000 tisuća kuna. moja mjesečna rata je 92 kune. da li svi stanari moraju biti suglasni? kako uopće to sve pokrenuti? unaprijed zahvaljujem.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 17. svibanj 2010. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2010. pa normalno da se iz pričuve treba složiti krov..treba vidjeti koliko novca zgrada ima na računu..koliko košta izvođenje radova..koliko bi svatko trebao dodati da se skupi cifra za popravak..ako budu pametovali vi pustite da prokišnjava i susjedu..neka kapa i njemu..pa kada dojde voda do grla valjda če svi biti suglasni da se problem riješi.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.