libija59 objavljeno: 22. svibanj 2010. Dijeli objavljeno: 22. svibanj 2010. posto sam ja tuzenik a sutkinja nije sazivala raspravu god dana ja sam na sljedecoj raspravi koja se trebala odrzati dostavio joj podnesak u kojem trazim da u skladu sa zakonom zpp 217 jer tuzitelj nije zatrazio raspravu u zakonskom roku. medutim ona jednostavno o tome ne zeli raspravljati niti mi dostaviti kada je to tuzitelj zatrazio nastavak sudenja a posto ona umjesto opunomocenika skoro sama sastavlja zapisnik te i na taj nacin okazuje da je posve naklona tuzitelju opravadano sumnjam da je tuzitelj na vrijeme zatrazio nastavak sudenja pogotovo sto ja nisam o tome obavjesten a u zakonu se kaze da se mora sudu dostaviti podnesak u dovoljnoj kolicini i za suprotnu stranu tj mene a ja nista nisam dobio niti mi zeli pokazati dali je u zakonskom roku zatrazen nastavak parnice. savjetovali ste me u vezi parnicnoga postupka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.