Jump to content

za Mrljavca i ostale znalce

Robi91

Preporučene objave

Molio bih gosp.Mrljavca i ostale znalce da pomognu ako imaju kakovih saznanja.Naime hrvatski sam branitelj i dragovoljac domovinskog rata u profesionalnoj mirovini 30/70 bez statusa HRVI-a,i pokušavam pokrenuti ponovno vještačenje u Tvrtkovoj zbog pogoršanja bolesti,ali stalno nailazim na ¨zid¨jer mi konkretno vele da me od 21.12.2009.neće vještačiti bez statusa HRVI,a za isti sam dobio odbijenicu radi nepravovremenosti bez prava žalbe.Inače su mi priznali 100% bolovanje kao posljedicu stradavanja u DR-u,imam četiri dnevne,hrpu nalaza,....Molim savjet šta uraditi jer sa ovim novim zakonom su nas stvarno usrećili.Unaprijed hvala i pozdrav svim braniteljima.

Dijeli na drugim stranicama

Robi91 je napisao:

Molio bih gosp.Mrljavca i ostale znalce da pomognu ako imaju kakovih saznanja.Naime hrvatski sam branitelj i dragovoljac domovinskog rata u profesionalnoj mirovini 30/70 bez statusa HRVI-a,i pokušavam pokrenuti ponovno vještačenje u Tvrtkovoj zbog pogoršanja bolesti,ali stalno nailazim na ¨zid¨jer mi konkretno vele da me od 21.12.2009.neće vještačiti bez statusa HRVI,a za isti sam dobio odbijenicu radi nepravovremenosti bez prava žalbe.

Imaš šanse podnijeti zahtjev u refealni centar u Dubravi da te vještače dali je bolest posljedica u DR nakon toga ako te odbiju podnesi tužbu na upravni sud pa u Strazbur.Mislim ako nisi u svom mjestu,služba za društvene djelatnosti(ispostava) podnio zahtjev za priznavanje HRVI i trebo si dobiti dva rješenja od TREŠNJAFKE gdje je smješteno Ministarstvo obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti onda se možeš i po tob rješenju žaliti u roku 15 dana .

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija