nimora objavljeno: 27. svibanj 2010. Dijeli objavljeno: 27. svibanj 2010. po starom zakonu kažnjen sam zbog posjeda oružja bez dozvole. prekršaj u 07.mjesec 2007 god na kji sam uložio žalbu visokom prekršajnom sudu a koji je potvrdio kaznu u 05.mjesec 2009 god.KAZNA je puno novaca ili dan zatvora 300 kn?(koliko znam sada je 1 dan oko 170 kna? 1.dali ako ne platim i odem u zatvor se meni dan računa 300 kn ili pak ovih novih 170 kn? nadalje: od odluke vs tj pravomočnosti prošlo je već godinu dana (tek sada sam dobio opomenu porezne uprave da platim jer se oni ne mogu naplatit-razvojačeni sam branitelj) 2.koliko dugo je na snazi sankcija-kazna vs prije nego ode u zastaru? po starom zakonu bilo je činimi se godinu dana??? koliko je sada i dali ja spadam pod stari ili novi zakon??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nimora odgovoreno: 7. lipanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 7. lipanj 2010. ima li tko da zna? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.