depresivac objavljeno: 29. svibanj 2010. objavljeno: 29. svibanj 2010. bacajte iskaznice svih udruga,ne placajte clanarinu kojekakvim bitangama,izadite iz bilo koje stranke i time dozivotno okrenite leda i udrugama i politici.Nedugo su se vec oglasili intelektualci,crkva dize ruke od svega,sindikati se bore za sebe,studenti za sebe,seljaci su svoje pokazali a gdje smo mi.Pokusajmo i mi barem nekim malim korakom (kad vec nema tko u nase ime)poruciti svima njima gore DOSTA.Krenite s time vec u ponedjeljak 31.05.2010. Citiraj
Nilda odgovoreno: 29. svibanj 2010. odgovoreno: 29. svibanj 2010. Do pred godinu dana bio sam član Udruge dragovoljaca, a od tada slobodan kao golub. Vrhovi udruga se bore samo za svoje interese, a nama takvi ne trebaju - i još nam čine štetu. Treba sve koji loše rade - otkačiti ! Citiraj
depresivac odgovoreno: 29. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 29. svibanj 2010. trebamo se masovno otkaciti od takvih udruga.Kad nema clanstva nema ni udruge pa onda ni bespotrebnog trosenja novca iz proracuna.Jel se netko zapitao koliko npr. ima clanova udruga koja sebe zove nezavisni dragovoljci Hrvatske a kojoj je predsjednica ona zena koja vec godinama laje uz vjetar.(Slavica Hruskar)To je samo jedan primjer i onda kad predsjednik republike zove u svoj ured predstavnike udruga i ona se tamo pojavi.Zar se nitko ne pita u ime koga,zar nitko ne pita ima li ona uopce svoje clanstvo.Pa vec ima 200 udruga a nama je sve gore. Citiraj
dadoje odgovoreno: 29. svibanj 2010. odgovoreno: 29. svibanj 2010. Mi Dalmatinci volimo ribu,a riba se ćisti od glave.Kad očistiš glavu onda se i ostalo lako skida i onda možeš uživati u ribi.Ako ribu ne očistiš ona se usmrdi i niko joj nemože prići,a ona smrdi,smrdi,smrdi i svi koji imaju koristi od tog smrada,ne žele da se riba počme čistit!!?. Citiraj
depresivac odgovoreno: 30. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 30. svibanj 2010. Kako su se samo Dalmatinci digli na poziv Sanadera za zastitu generala,a gdje smo danas.Ne krivim ja Dalmatince,mi smo takav narod lako se damo zavesti ali i lako nas je pokrasti.Da smo Grci vec bi razbili i vladu i sabor. Citiraj
grgur odgovoreno: 30. svibanj 2010. odgovoreno: 30. svibanj 2010. depresivac ti si živa legenda volim čitat tvoje postove jer mislimo isto, samo pametnije od mene napišeš.što se tiče udruga ja sam se davno ispisao, jer sam na svojoj koži osjetio kako "pomažu" zbog čega sam pisao osobno "našoj dragoj ministrici" (nemam volje ni ime joj napisat) pa sam sa lokalnom udrugom imao problema, ali eto to u nas tako ide, branitelji moraju pognut glavu, a đakić i svi ostali "đakići" nek se bogate oni nemaju ni obraza ni srama, jer da imaju pored ovolikih prozivanja povukli bi se u mišju rupu i uživali u onom što su "JAMILI" ali vragu nikad dosta pozdrav svim braniteljima ma gdje bili Citiraj
depresivac odgovoreno: 30. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 30. svibanj 2010. Ja se ne mogu nacuditi kakvih sve sokova mozemo dozivjet svaki dan.Sad citam portal Jutarnjeg lista i glavni naslov da hvidra organizira izlozbu fotografija "Dani poslije".Vidite na fotografiji tri nasa suborca koji su ostali bez donjih i gornjih ekstremiteta i oni sada pokusavaju tim slikama dokazati koliko je to velika "povlastenost" biti takav.E sad da to sve bude jos gore,izlozbu otvara Jaca Vlaisavljevic i pretpostavljam da ce uz nju biti velicanstveni Dekic.28.05. slavili smo 19 godisnjicu nasih oruzanih snaga i sad nakon toliko godina hvidra mora slikama nasih suboraca upozoravat nas narod da mi i nismo bas tako povlasteni.Prije cetiri dana Dekic glasuje i podrzava smanjenje mirovina povlastenima.Kad smo vec morali ostati bez 10% mirovine mogao je barem traziti za uzvrat da se branitelji prestanu tretirati pod tom kategorijom mirovina.On je jednostavno toliko mutav covjek da je to za njega preteska matematika.Ovo sa izlozbom je tragikomedija,jedino mi je zao tih branitelja da oni moraju ovakvi pozirati onom parazitu Hoyki da on svojim fotografskim umijecem probudi savjest hrvatskog naroda koji je "zaboravio" na nas. Citiraj
dadoje odgovoreno: 31. svibanj 2010. odgovoreno: 31. svibanj 2010. dadoje je napisao: Mi Dalmatinci volimo ribu,a riba se ćisti od glave.Kad očistiš glavu onda se i ostalo lako skida i onda možeš uživati u ribi.Ako ribu ne očistiš ona se usmrdi i niko joj nemože prići,a ona smrdi,smrdi,smrdi i svi koji imaju koristi od tog smrada,ne žele da se riba počme čistit!!?. Pardon,vidia sam šta sam napisa,jer sam bija zamantan. Nije istina da vole samo ribu,to je bilo u davna vrimena. Sad više "vole PAJCEKA!?. Citiraj
depresivac odgovoreno: 31. svibanj 2010. Autor odgovoreno: 31. svibanj 2010. ako nam nastave ovako skidati prava,dobro je da imamo uopce sto jesti makar bila riba ili prasetina Citiraj
1kupusar odgovoreno: 5. lipanj 2010. odgovoreno: 5. lipanj 2010. Pozdrav braniteljima ,zanima me jel tko ide na skup. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.