Jump to content

brza vožnja


marin88

Preporučene objave

Pozdrav svima !

 

Molio bih malu pomoć i savjetovanje. Dakle , nakon napornog dana , misli su odlutale, noga je malo jače stisnula gas i mislim da me je snimio radar. :-(

 

Kažem mislim , jer kada sam ga uočio, pogledao sam na kazaljku brzinomjera i pokazivala je na 100 km/h a ograničenje je 80 km/h, Znam da uobičajeno postave uređaj da snima iznad onih 10% i nitko me nije zaustavljao nakon toga.

 

Uglavnom, zanima me :

1)u kojem obliku dolazi kazna (čista uplatnica ili nekakav poziv na sud)

2) kako auto nije moj već curin zanima me da li ona može kaznu prebacit na mene

3) nisam kažnjavan unazad par godina a čuo sam da ima mogućnost dobivanja opomene ako se napravi prekršaj do 1000 kn a da se pri tome nema nikakva zabilježba unatrag godinu dana. Da li to vrijedi i u ovom slučaju i da li će to biti problem prebaciti na mene jer auto nije na moje ime ?

 

bonus pitanje više radi informacije :-)

4) na stranicama HAKA nije naznačeno za taj dan da će se vršiti kontrola brzine. Negdje sam čuo da je policija obavezna u glasilu naznačiti gdje će se vršiti kontrola brzine. Da li je moguće po toj osnovi tražit razlog za prigovor ?

 

Nije da sam neki manijak koji brzo vozi (sama činjenica da nisam imao nikakav prekršaj unatrag ... 5 g), a financijska situacija nije blistava pa bih molio za nekakav savijet da ušparam par-sto kuna.

 

Unaprijed hvala !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija