ri051 objavljeno: 1. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 1. lipanj 2010. postovanje,imam par meni vaznih pitanja koja se ticu prometne nesrece koju sam imao nedavno,naime osiguranje trazi od mene regresni zahtjev radi kolicine alkohola ,napuhao sam 0.45 sta je policija smanjila na 0.35 a u krvi sam imao 0.51,pretpostavljam da se osiguranje drzi ove kolicine iz krvi ali ja nikakav sluzbeni podatak nemam o krvi samo o puhanju,koji je mjerodavan i dali mogu proc s ovim puhanjem posto u uvjetima osiguranja pise da nesmije bit vise od 0.5 metodom vadenja krvi ili nekim drugim metodama drugo pitanje,to je bilo prosle godine i nakon toga sam imao vjestacenje,tih 7 strana od vjestacenja imam doma i kad mi je doslo od osiguranja trazio sam odvjetnicu,koja je pak drugi dan isla pogledat na sud sluzbeni spis o nesreci, isti dan me zvala i rekla da na sudu nema mojih spisa tj da su pohranjeni u mjestu gdje je prometna bila (da ne spominjem o cem se radi) jer drzavno kazneno odvjetnistvo nece podizat nikakvu prijavu protiv mene,e sad me zanima,sta ja nisam trebao dobit nekakav sluzbeni dopis o tome ili nesto slicno,tj sta netrebaju javljat na cemu sam hvala puno, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.