Jump to content

ilegalna kupnja, rjesavanje

novosel

Preporučene objave

Postovani molila bi vas za pomoc, bila sam kod nekoliko odvjetnika, svi od mene prave budalu, nekoliko njih mi je reklo da je nemoguce i a od kojih sam platila nitko mi ne kaze da li cu biti upisana u gruntovnicu i kako...

Bit cu kratka:

Moji roditelji su u moje ime(nisu vise zivi) kupili kucu od gospodina koji nije vlasnik u gruntovnici i zivi iznad tog kupljenog stana, nego samo u katastru. U ugovoru nije naveden zemljknjizni ulozak nego samo katastarska cestica.

Na gruntovnici je upisan susjed koji je pokojan i njegovi su nasljednici voljni pomoci. Poslala sam prijedlog za naknadno pronadenu imovinu, s prilozenim rjesenjem o nasljedivanju od te obitelji (odvjetnik mi je napisao i dosad sam potrosila 300eura) i cekam odgovor. Nakon ostavinske daljnje bi bilo da mi ta obitelj napise tabularnu izjavu, i tako bi barem imala nesto vazece. Problem je sta je taj gospodin sto je to prodao vec dosta star i s njim se uopce nemoze razgovarati, jer da smo ljudi to bi skupa pokrenuli, onda etazirali i onda bi to bilo to. Ali on se s time ne slaze i ne zeli cuti nista.

Sta mi je ciniti nakon tabularne izjave ako nemogu nista mijeriti, kako cu onda biti upisana u gruntovnicu??

Jeli mozda bolje rijesenje tuziti tog gospodina?

Molim vas pomozite mi ocajna sam...

Hvala vam unaprijed!!

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija