LadyDi objavljeno: 10. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 10. lipanj 2010. Molila bih vas malu pomoc... Prije 5 godina bivsi suprug i ja smo kupili manju nekretninu. Razveden nam je brak 5/2010. Nekretnine sam ja 100% vlasnik, upisana u gruntovnici. Suprug nije trazio povrat pola placenih kredita na nakretninu i takodjer se odrice prava na pola nekretnine stecene u braku. Kakav je postupak potreban da to bude u skladu sa zakonom? Trebala bih sastaviti ugovor ili sl.?? Ovjeriti kod biljeznika? Unaprijed puno hvala na savjetu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LadyDi odgovoreno: 11. lipanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2010. Trazim stvarno malu pomoc... par sekundi vremena.. Moze mi netko ukratko reci jel bolje otici kod biljeznika (s obzirom na cijenu koja bi se platila za takav ugovor ili izjavu...?) ili ici vanparnicno na Opcinski sud? Kakav je postupak? Puno hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
desimir odgovoreno: 11. lipanj 2010. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2010. Ovo lici na ranije diskutovano: http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503339589&forum=23 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LadyDi odgovoreno: 15. lipanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 15. lipanj 2010. Tnx Desimir Ovo sam vec procitala prije nego sam postavila temu. Sto znaci da sam dobila jako malo podataka, s obzirom na situaciju koju imam. Izgleda da ce najbolje biti otici do biljeznika i to rjesiti, koliko god da kostalo, jer bivseg na sud pozivati nema smisla, on to ionako hoce rjesiti jednim potpisom. Jedino mi je bitno da li je taj ugovor koji cemo potpisati i koji ce biti ovjeren od strane biljeznika zakonski ispravan i otporan na sve eventualne nepogode koje bi se mogle desiti? Znaci, ugovor kao takav neosporivo stiti mene kao jedinu zakonsku vlasnicu imovine? Puno hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.