Jump to content

Uznemiravanje telefonom


astro-riba

Preporučene objave

Ne znam kako da to nazovem al' danas me je jedan poznanik zvao milijun puta na fiksni telefon i to nakon što sam 1.puta digla slušalicu jer mi je broj bio nepoznat. Čim sam saznala tko je preko t-coma sam potražila njegovu adresu što i nije bilo teško,barem u Đakovu su on i njegov stari jedini na tom popisu. Ja njega nisam vidjela još od 90-ih mada me je zvao na mob. Al ja sam taj broj koji je njemu bio poznat skupa s mobitelom izgubila još u travnju prošle godine. I sad se još sjetio nazvat me.Imam li ja ako se i to dalje nastavi tužit ga za uznemiravanje ili još moram pljunut lovu za prisluškivač. A s obzirom da sam nezaposlena ne mogu si baš to priuštiti osim da kao korisnik Zabinog paketa 2 u 1 uđem u minus od 800 kuna. A da ga pošaljem u rodno mjesto ne vjerujem da bi uspjela. Samo mi još fali da kad dođe u Zagreb da mi pozvoni na vrata.Što da radim ako se to ponovi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A kako Vas uznemirava? Da li samo zove, prekida, spušta slušalicu, diše ili razgovara s Vama? Jeste li ga zamolili da Vas više ne zove, pa je nastavio i nakon toga?

 

Nema nikakvog uznemiravanja ako Vas on zove, Vi se javite, popričate s njime i prekinete, pa onda on opet zove, pa isto ponavljate i tako u nedogled - koliko god to Vama bilo naporno. Ako Vam dođe na vrata ne morate mu otvorit.

 

No, ne čini mi se cijela ova priča tako nevina. On nešto mora činiti Vama na štetu. To što se s njime ne želite družiti možete mu reći i to riješit.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Ukoliko mu niste rekli da ne zelite da vas zove, ne mozete govoriti o uznemiravanju.

Shvacam da Vam ta osoba radi probleme, medjutim ukoliko zelite pomoc T-Coma ili policije morate mu jasno i glasno dati do znjanja da ne zelite njegove pozive i da to smatrate uznemiravanjem.

U protivnom, i na T-Comu, i na policjii Vasu izjavu da ste uznemiravani smtrat ce neosnovanom

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija