Jump to content

Vožnja djece na susrete


janko35

Preporučene objave

Molim vas jedno pomoć u svezi jedne nedoumice. Do sada sam djecu koja su pripala meni na daljnji suživot redovito dovozio i odvozio na susrete s majkom. Da li sam obavezan i dalje to činiti jer u sudskom rješenju nigdje nije točno decidirano tko ih je obavezan voziti i do sada je to bila isključivo moja dobra volja. Dakle, postoji li igdje zapravo na pismeno tko je obavezan voziti i dovoziti djecu na susrete i sa susreta?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kako ste i sami rekli to je vaša dobra volja,odnosno stvar dogovora roditelja.moje mišljenje da vam to ne triba biti teško jer to radite za svoju dicu, ukoliko niste iz nekog razloga u mogućnosti ih dalje voziti majci o tome pismeno(prep. s povratnicom) obavijestite majku diteta, czss i sud te tražite da se sudska odluka o susretima dopuni na način da ubuduće majka dolazi po djecu kako bi s njome održavali susrete.ukoliko ste u mogućnosti s majkom djece "normalno" komunicirati probajte naći nekakav dogovor koji će svima odgovarati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija