Nikko objavljeno: 20. lipanj 2010. objavljeno: 20. lipanj 2010. Nakon nekog vremena našao sam dokaze koji pokazuju da me bivša varala u braku, a glumila je nevinašce..To me već jedno vrijeme kopka, što bi ste Vi uradili s tim, poslali njoj,roditeljima,.. Citiraj
newbie odgovoreno: 20. lipanj 2010. odgovoreno: 20. lipanj 2010. Pitanje je što biste time htjeli postići, osim obznaniti bivšoj ženi da znate za to, a u što niste ni sami sigurni želite li. Citiraj
marlino odgovoreno: 20. lipanj 2010. odgovoreno: 20. lipanj 2010. osobno mislim da je takvo nešto gubitak vremena time nećete ništa posebno postići, a da vam je možda teško zbog toga razumijem, ali je moja preporuka da nastavite život dalje, bez takvih opterećivanja što je radila ili što nije Citiraj
Nikko odgovoreno: 21. lipanj 2010. Autor odgovoreno: 21. lipanj 2010. Sad barem znam kakva je osoba,.. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.