yoa objavljeno: 21. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 21. lipanj 2010. Poštovani, Kupila sam stan na kredit i plačam redovito sve račune koji mi stižu.Među tim računima plačam i komunalnu naknadu.Danas sam u sandučiću za poštu pronašla opomenu za nepodmirena dugovanja posljednjih 4 godine na ime starog vlasnika.Osim tih dugovanja piše da mu je i ovrha zbog dugovanja. Molim vas da mi kažete ima li to veze sa mnom i hoću li ja nastradati zbog bivšeg vlasnika? Zahvaljujem unaprijed, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 21. lipanj 2010. Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2010. nije jasno dali je došlo rješenje za ovrhu i od koga . ako je opomena pred ovrhu pošiljatelju napisati jedan dopis s obrazloženjem od kad ste vlasnik nekretnine i dostaviti kopiju kupoprodajnog lista i navesti po mogučnosti novu adresu prodavatelj. za dug bivšeg vlasnika ne odgovarate. ali nije naodmet obrazložiti situaciju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yoa odgovoreno: 21. lipanj 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 21. lipanj 2010. Zahvaljujem na odgovoru i tako ću učiniti, Pozdrav:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.