Zoki_86 objavljeno: 25. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 25. lipanj 2010. Nasljedio sam jedno fino zemljiste na moru i sad bih ga zelio prodati. Posto nemam iskustva sa prodajom nekretnina da li bi mi neko mogao pomoci sa informacijama vezanim za proceduru i podrebna dokumenta. Zemljiste je uknjizeno i u gruntovnici i u katastru i glasi na nove vlasnike (ja sam jedan od 4 nasljednika). Zemljiste se nalazi u graditeljskoj zoni (urbanizirano naselje), ucrtano je u katastarskom planu. Lokacijsku dozvolu nemam i ne znam da li mi treba za prodaju? Takodje ne znam da li bi imao problema sa prodajom posto ja nemam drzavljanstvo R. Hrvatske i ne zivim u Hrvatskoj, da li to ima veze uopste kada je prodavatelj u pitanju??? I trece pitanje posto nas ima vise suvlasnika(4) i svi smo se slozili za prodaju, oni su mi dali punomocja da mogu da prodam u njihovo ime i za njihov racun i punomocja smo ovjerili ovdje u opcinskom sudu u Srbiji (punomocja su ovjerena u veljaci ove godine). Da li su mi ta punomocja dovoljna ili mi treba jos nesto? Unapred hvala na svakom odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.