burbon objavljeno: 29. lipanj 2010. Dijeli objavljeno: 29. lipanj 2010. Kako,gdje i kome uputiti zadnji vapaj za ostvarenje svojih prava?Izgleda da nam je jedino ostao ovaj portal (bez uvlačenja ,jer svima je jasno da je ovo rasadnik informacija ,ako neko misli drugačije neka me demantira),sve se drugo svelo na privatizaciju,a čitajući malo u to smo se i uvjerili,da se ona proširila na forume i udruge.Čemo onda čuđenje kad je transparentno da je i dalje omiljena ona -podobni i nepodobni-,kao i ona -vlasti,vlasti mi dajte-.Nekako me sve ovo dovodi do zaključka da imamo drugi sloj CELEBRITY-ja,samo što su se oni prvi okrenuli knjigama i trakavicama ,te njima zabavljaju javnost.Zato samo da ponovim što je neko već rekao,da ovu našu "ordinaciju" upotpunimo stručnim kadrom-pravne,kao i medicinske struke,te da se već uz postojeće osiguraju dodatni adekvatni savijeti i informacije. Pozdrav svima koji nemisle samo na sebe i svoju zadovoljštinu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Nilda odgovoreno: 29. lipanj 2010. Dijeli odgovoreno: 29. lipanj 2010. Sigurno je to jedno od najvažnijih pitanja ovdje, pa sam u postu od jučer predložio : ¨Žao mi je što nitko izgleda nije dovoljno stručan da može dati siguran odgovor. Stvarno nije u redu da zmigi i slični, sa takvim ratnim putem, poslom teškim kao da je opet u ratu, teškim dijagnozama, ne mogu znati što ih čeka sutra. I pored svih zakona, pravilnika nisi siguran što uraditi, koje su mogučnosti nalaženja rješenja, i slično. Možda imaš pravnika u firmi-ako može pomoći ? Predlažem da Mrljavac ili netko drugi vidi za mogućnost bar povremenog volonterskog ili nekog drugog angažiranja sposobnih pravnika za stručnu pomoć braniteljima na Forumu. Osobno sam spreman, a vjerujem da ima i drugih, da kroz članarinu - donacije ili drugačije damo i materijalnu potporu radu pravnika. Razmislimo ?¨ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.