anaba objavljeno: 6. srpanj 2010. objavljeno: 6. srpanj 2010. molim vas za pomoč šta bi sada naime imam 35godina imam troje djece i supruga koji trenutno bez posla i u mojoj zgradi je bio stan u kojem nitko nije živio više od 15god došla sam do ključa preko nekog ćovjeka koji je tvrdio da je od njegove prijateljice a nje nikako nema i još puno toga je bilo da sumljam u sve to uredno plaćamo sve račune.htjela bi pitat ima li netko pravo doć i izbacit nas na ulicu nema dana i noci kada se to ne pitatm Citiraj
anaba odgovoreno: 7. srpanj 2010. Autor odgovoreno: 7. srpanj 2010. molim nekoga ako iša zna o tim pravima Citiraj
desimir odgovoreno: 7. srpanj 2010. odgovoreno: 7. srpanj 2010. Vlasnikovo pravo da trazi iselenje trecih lica iz njegove/njene nekretnine nikad ne zastarjeva. Nejasno mi je po kojeme osnovu ste dobili kljuc? Ko je pravi vlasnik i gdje se nalazi? Kako ste regulisali placanje komunalija? Kazete da redovno placate? Na cije ime? Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.