asla objavljeno: 11. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 11. srpanj 2010. Molim za pomoć, dosta je hitno. Više od tri godine radim kod poslodavca na autorski ugovor. Državna inspekcija rada utvrdila je nepravilnosti i naložila poslodavcu da me zaposli i plati kaznu ili će u suprotnom zatvoriti poduzeće. Poslodavac sad nudi jednomjesečni ugovor na određeno. Moram napomenuti da mi je prvo rekao da ne moram više dolaziti, a kada je shvatio pravne posljedice ponudio taj jednomjesečni, no isto tako mi usmeno da do znanja da će me nakon toga otkačiti. Što da radim? Imam li pravo tražiti na neodređeno s obzirom da je državna inspekcija utvrdila da sam morala raditi pod ugovorom o djelu a ne autorskom i to više od tri godine? Kakve su mi šanse na sudu ako potpišem taj jednomjesečni ugovor, a kakve ako ne potpišem uopće ništa? Stvarno ne znam što da radim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.