Mr_Mojo_Risin objavljeno: 21. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 21. srpanj 2010. poštovanje! ne znam gdje bi ovo pitanje točno moglo spadati, pa ću ga napisati ovdje. situacija je sljedeća; prije par dana suseda je pozvala hitnu intervenciju jel su cijevi odvoda procurile po njenom plafonu, tako da je intervencija intervenirala naravno i kod mene i raskopala mi cijelu kupaonu.... mene zanima, koji je sada postupak? da li oni meni sada moraju sve vratiti u postojeće stanje, il jednostavno zakrpat i po onoj staroj "snađi se druže " otić??? molim vas ako je netko upoznat s postupkom neka napiše, stvarno je hitno! unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 22. srpanj 2010. Dijeli odgovoreno: 22. srpanj 2010. Poštovani ! Pozovite vlasnika cijevi da izvrši sanaciju o svom trošku i dajte mu uobičajeni rok za ispunjenje obveze . Poziv na izvršenje pošaljite preporučeno s povratnicom . Rok saniranja počinje teći prvi slijedeći dan od primitka preporuke .Ukoliko se susjed ogluši ,a to navadite i u pismu sanirati ćete štetu i teretiti njega za troškove . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.