Al2070 objavljeno: 26. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 26. srpanj 2010. Pozdrav svima. Pošto sam novi na ovom forumu, pa se nadam da pišem ovo na pravom mjestu. Kao što sam naslov kaže imam problema sa susjedima, točnije samo sa jednom susjedom. Da ne pišem sada romane reći ću ukratko da ti problemi nisu od jučer, nego traju već više od 30 godina od kada su moji roditelji napravili kuću i uselili se u nju. Živim u jednom malom mjestu u Krapinsko-zagorskoj županiji, općina ima oko 6000 stanovnika. Dakle, problem je sljedeći: U posljednje dvije godine postalo je nesnosno, svakodnevno podbadanje bilo verbalno bilo sa smečem. Moje dvorište ima "granicu" sa susjedmo u dužini od 25 metara, niti jedan dio te duljine nije bez neke vrste smeća. Gnojnik je postavljen tik uz ogradu i nalazi se nekih 5 metara od mog ulaza i prozora kuhinje - sada po ljetu kada su vručine širi se nesnosan smrad, povremeno pada i po mom dvorištu. kada sam prije dvije godine lijepo zamolio da se to malo očiti i nekako ogradi onda je iz inata počela postavljati korov koji plije po "vrtu" uz ogradu po cijeloj dužini. Hrane kokoši na betonu, ništa ne čiste, a meni je sve to pred glavni ulazom u kuću. Pokušao sam riješiti stvari sa sanitarnom inspekcijom - oni vele da to nije njihova nadležnost te da se o tome mora oćitovati općina. Dođen na općinu i razgovaram sa načelnikom i on mi veli da općina nema nadležnost nad tim jer navodno nemaju komunalnog redara. Zovem građevinsku inspekciju oni isto vele da je to u nadležnosti općine i čudno im je kada sam rekao da općina nema redara. Došao sam pred zid, jer jednostavno više neznam kome da se obratim, sramim se nekog pozvati k sebi da vidi taj nered, ništa nemogu riješiti sa institucijama, zadnja šansa za neki savjet ste mi vi. Oprostite što sam se raspisao i nada se da će netko ovo pročitati da da ću konačno dobiti neki odgovor što da učinim. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.