Jump to content

provjera radne sposobnosti

igoana22

Preporučene objave

Interventni sam policajac u Dubrovniku imao sam povredu na radu iščasenje ramena nakon čega sam imao operaciju istog te sam sad na bolovanju osam mjeseci. Nakon 6 mjeseci bolovanja poslani su mi papiri o lječenju na komisiju u Split gdje sam dobio odgovor da se povreda pod sifrom S43 ukida te da mi je bolovanje zaključeno sa datumom 09.08.2010 te da specijalist medicine rada odredi moju radnu sposobnost.Jos pohađam tj. id em na fizikalnu terapiju te mi se stanje ramena popravlja.Međutim specijalist medicine rada u dbk ne određuje preostalu radnu sposobnost nego moram na komisiju u Zagreb u sarengradku za policajce.Zasto su mi ukinuli povredu na radu i zaključuju bolovanje a lječenje nije završeno a na procjenu radne sposobnosti moram se naručiti sto če potrajati.Splitu sam uložio žalbu. sto mi je činiti dal da otvorim nakon 09.08.obično bolovanje il sto?

Dijeli na drugim stranicama

.. ne ocekuj ovdje previse pomoci sto se tice policije,znam jer sam i sam trazio u vise navrata misljenja osoba koje su recimo bile u nekim slicnim situacijama/problemima, no kao nestrucnjak znam da nisu smjeli/mogli mijenjati sifru tijekom bolovanja i lijecenja ili cak "ukinuti povredu" , mislim da je tu netko gadno uprskao stvar, nase 100% bolovanje je pravo, pa i cak nakon tog tvog bolovanja imas se pravo pozvati ponovno na komplikacije za tu povredu, a i preostalu radnu sposobnost nama ne odredjuje medicina rada vec sarengradska ..

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija