Ekaterina objavljeno: 28. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2010. poštovani, na svakom obračunu plaće vidljiva je obustava za kredit.pošto mi poslodavac nije isplatio posljednje 4 obračunate plaće.kredit sam u banci podmirila osobno da se ne stvori veliko dugovanje.po kreditu nema sada nikakvih potraživanja do narednog mjeseca. pošto će mi poslodavac sad isplatiti sve zaostale plaće odjednom (odlazim na porodiljni),možda čak i u gotovini na ruke,može li mi i taj iznos koji je na obračunu namijenjen obustavi i kreditu isplatiti meni,na tekući ili u gotovini..bez obzira što su obračuni rađeni sa obustavom? naravno,priložila sam i potvrdu od banke da nemam nikakvih nepodmirenih dugovanja i rata po kreditu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 29. srpanj 2010. Dijeli odgovoreno: 29. srpanj 2010. Tražite da vam naprtavi nove obračune(bez obustave) i prema njima da vam isplati zaostale plaće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.