jacob objavljeno: 28. srpanj 2010. Dijeli objavljeno: 28. srpanj 2010. Pozdrav. 2004. sklopljen je kupoprodajni ugovor za nekretninu, koju sam prodao stranom drzavljaninu. Tada je trebala dozvola ministarstava, te je tek 2006. dobio pravo upisa vlasnistva. Iako sam informirao gradski ured, oni su mi uredno i dalje slali uplatnice za navedenu nekretninu, sve zajedno s naknadom za moju drugu nekretninu u istom gradu, bez specifikacije. No, to nije bitno: ono sto me interesira je, tko je odgovoran da se prebaci obveza komunalne naknade na novog vlasnika, prodavatelj ili kupac nekretnine? Pitam zato jer sam jednom poslao dopis, smatrao sam to gotovom stvari, ali vidim da nije. A zakon kaze da tko u roku 15 dana ne informira bla bla, onda je kazna u iznosu jedne godisnje naknade. E sada, pitanje je: tko je odgovoran, ja kao prodavac ili kupac? Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.