vandica objavljeno: 2. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 2. kolovoz 2010. pogledaj zakon o rodiljnim i roditeljskim potporama nn85/o8 110/08 u primjeni od 01.01.2009 godine,možda ti pomogne.Znam da češ nakon porodiljnog moći koristiti i dalje dopust za njegu djeteta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dora13 odgovoreno: 3. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2010. hvala na odgovoru! ima li betko još neko iskustvo oko tog pitanja? ili najbolje da pitam na HZZO pa molim Boga da mi daju ispravne odgovore.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josmalo odgovoreno: 22. studeni 2010. Dijeli odgovoreno: 22. studeni 2010. Poštovanje! Nešto slično je i kod mene. Naime, od 5.9. ove godine sam kao zaposlena ne neodređeno puno radno vrijeme stekla pravo na dopust za njegu djeteta u trajanju od godine dana te naknadu od nekih 2100 kn mjesečno (dijete mi boluje od leukemije i bilo je na transplantaciji koštane srži). U međuvremenu se dogodila trudnoća (beba bi trebala doći na svijet početkom veljače) pa me zanima na koji način otvaram porodiljni dopust, što sve trebam te kolika je i ima li uopće naknade. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.