lacika56 objavljeno: 3. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 3. kolovoz 2010. naknada za nezaposlene ,jel neko zna jel će biti retroaktivno ili svima se oduzima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dadoje odgovoreno: 3. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2010. lacika56 je napisao: naknada za nezaposlene ,jel neko zna jel će biti retroaktivno ili svima se oduzima Ajmo ljudi jel netko zna šta ovi gori kemijaju..kome i kada se smanjuje naknada sa biroa??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dadoje odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Zar nitko nezna..kakvi je ovo portal..triba ispalit dok dobiješ odgovor..jesu li svi na g.o....sve kritike moderatoru ovog foruma..sramota!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1971 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. mislim,od 1.1.2011,svima nakon 90 dana,al bolje provjeri na hzz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. dadoje je napisao: Zar nitko nezna..kakvi je ovo portal..triba ispalit dok dobiješ odgovor..jesu li svi na g.o....sve kritike moderatoru ovog foruma..sramota!!! dadoje, ti bi trebal malo "odmorit" i pogledat Legalisov "bon-ton". Niko na ovom portalu nemora odgovoriti na bilo čije pitanje. Dakle stvar je na dobrovoljnoj bazi. Osim toga odgovor na tvoje pitanje i pitanje pitatelja pod nickom lacika 65,možda nitko u ovom trenutku ni nezna jer se svaki čas mjenjaju neki propisi. I osim toga odgovor na to pitanje a koji nisi dobio i stoga si se razljutio,trebao si potražiti od zavoda pa bi lijepo i ti nas nečemu poučio. Znaš, Legalis nije "gotovanski" portal. Treba nekaj malo i uložiti. Dakle tvoja je kriritika nama, deplasirana. Nemoj da se to više dogodi jer mnogi na ovom portalu s užitkom "troše" svoje slobodno vrijeme da bi pomogli drugima mesto da ko ti sede u birtiji i lupaju bezvezarije. I ostavi moderatore ili ih misliš učit nijhovom poslu? Očekujem tvoju ispriku. inače bu zlo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dadoje odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Daj molim te cigo1 koja isprika kad reagiraš ka mrtav konj.pa zašto onda reagiraš na moju kritiku i opet bez konkretnosti,ako je pravni portal za pomoć..onda šta triba da tućem glavom o zid!?,da nisam iša oštro ne bi dobia odgovor do sudnjega dana!!! Tebi kolega 1971 puno hvala,jer to je primjer solidarnosti..jednostavan,topao i pun razumijevanja..ugledaj se cigo1 na jednostavan primjer ljudskosti!!!. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ana456 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Ja sam pitala na zavodu kad sam se išla prijaviti , i rečeno mi je da niti oni još točno neznaju, ali najvjerojatnije naknada će se smanjiti svima koji su primali po novom zakonu, tj. prvih 90 dana 70% plaće, a dalje 50%, e sada to neće biti više 50%, nego 35%... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. dadoje je napisao: Daj molim te cigo1 koja isprika kad reagiraš ka mrtav konj.pa zašto onda reagiraš na moju kritiku i opet bez konkretnosti,ako je pravni portal za pomoć..onda šta triba da tućem glavom o zid!?,da nisam iša oštro ne bi dobia odgovor do sudnjega dana!!! Tebi kolega 1971 puno hvala,jer to je primjer solidarnosti..jednostavan,topao i pun razumijevanja..ugledaj se cigo1 na jednostavan primjer ljudskosti!!!. dadoje, daj molim te lezi pod maslinu i odmori, jer da si išta čital z ovog portala nebi sad bezvezaril jer ti je valjda jasno da ni na jednom portalu nemreš dobit tak brzo i tak stručne i iskustvom podkrepljene odgovore na pitanja. A to da bi trebal malo glavom od zid,nemoj. Šteta zida. A kolko sam ja "mrtav konj" se vidi po broju mojih sudjelovanja u jedinici vremena,samo kaj je to dado za tebe "špansko selo". I znaš jedan od preduvjeta da rad na portalu bude uspješan je i pristojnost. Na tvoju a i moju žalost,ti si se z tim posvadil. :amen: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jutro1 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Cigo i ovaj put iskrena podrška i zahvalnost a što se tiče teme naknade sa biroa ovo o čemu pričamo je tek prijedlog zakona koji treba proći Sabor.Konačan zakon će biti vjerojotno sličan a to ćemo viditi za 1-2 mjeseca.Naknade će sigurno biti manje udaraju po onima koji imaju najmanje i koji im ne mogu puno naškoditi! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. jutro, tooo. Fala na informaciji. Nisam to znal. Tak funkcionira Legalis (za one koji to neznaju). A da buju udarili po radničkoj klasi,buju. Samo dokle e to je veliko pitanje. Mislim da to tak nebu dugo išlo. Sve je dobro dok raja ne popizdi i izađe na ulice. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cigo1 odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 8. kolovoz 2010. Makar si mislim, ima u tom potezu o smanjivanju naknada dobra stvar. Ni dobro kaj je to sad prekasno. Jer bilo je do nedavno kad je bilo posla, dosta ljudi koji nisu šteli ić delat a i poslodavci su to "stimulirali", nek su primali naknade i delali u fušu. Sad kad je stvarno frka i nema posla i raja je stvarno u bedu sad su se kreteni setili da smanje naknade. I tu se vidi nesposobnost i nebriga vlasti. Onda su mogli "uštedit" lovu za sadašnje vreme kad je recesija. Al je to se treba setit a palća se zna primit u državnoj službi. Da se delala kontrola bilo bi sad daleko lakše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lacika56 odgovoreno: 11. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2010. cigo , hvala na trudu , naime žena me je na biro od 2003 sa 28godina i 7mj staža sad ima 55 godina i nema uvjete za niš drugo , hvala svima koji se trude na legalisu , meni su puno pomogli kad sam rješaval hrvi , Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lacika56 odgovoreno: 26. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2010. jeli donesen zakon o naknadi na zavodu za zapošljavanje i na kog se odnosi kolika je naknada za one koji su imali 1200 kn, jel neko zna HVALA Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.