Jump to content

naknada

lacika56

Preporučene objave

dadoje je napisao:

Zar nitko nezna..kakvi je ovo portal..triba ispalit dok dobiješ odgovor..jesu li svi na g.o....sve kritike moderatoru ovog foruma..sramota!!! :palacdolje::ceka::ljut:

dadoje,

ti bi trebal malo "odmorit" i pogledat Legalisov "bon-ton". Niko na ovom portalu nemora odgovoriti na bilo čije pitanje. Dakle stvar je na dobrovoljnoj bazi. Osim toga odgovor na tvoje pitanje i pitanje pitatelja pod nickom lacika 65,možda nitko u ovom trenutku ni nezna jer se svaki čas mjenjaju neki propisi. I osim toga odgovor na to pitanje a koji nisi dobio i stoga si se razljutio,trebao si potražiti od zavoda pa bi lijepo i ti nas nečemu poučio. Znaš, Legalis nije "gotovanski" portal. Treba nekaj malo i uložiti. Dakle tvoja je kriritika nama, deplasirana. Nemoj da se to više dogodi jer mnogi na ovom portalu s užitkom "troše" svoje slobodno vrijeme da bi pomogli drugima mesto da ko ti sede u birtiji i lupaju bezvezarije. I ostavi moderatore ili ih misliš učit nijhovom poslu? Očekujem tvoju ispriku. :ceka: inače bu zlo.

Dijeli na drugim stranicama

Daj molim te cigo1 koja isprika kad reagiraš ka mrtav konj.pa zašto onda reagiraš na moju kritiku i opet bez konkretnosti,ako je pravni portal za pomoć..onda šta triba da tućem glavom o zid!?,da nisam iša oštro ne bi dobia odgovor do sudnjega dana!!! Tebi kolega 1971 puno hvala,jer to je primjer solidarnosti..jednostavan,topao i pun razumijevanja..ugledaj se cigo1 na jednostavan primjer ljudskosti!!!.

dadoje je napisao:

Daj molim te cigo1 koja isprika kad reagiraš ka mrtav konj.pa zašto onda reagiraš na moju kritiku i opet bez konkretnosti,ako je pravni portal za pomoć..onda šta triba da tućem glavom o zid!?,da nisam iša oštro ne bi dobia odgovor do sudnjega dana!!! Tebi kolega 1971 puno hvala,jer to je primjer solidarnosti..jednostavan,topao i pun razumijevanja..ugledaj se cigo1 na jednostavan primjer ljudskosti!!!.

dadoje,

daj molim te lezi pod maslinu i odmori, jer da si išta čital z ovog portala nebi sad bezvezaril jer ti je valjda jasno da ni na jednom portalu nemreš dobit tak brzo i tak stručne i iskustvom podkrepljene odgovore na pitanja. A to da bi trebal malo glavom od zid,nemoj. Šteta zida. A kolko sam ja "mrtav konj" se vidi po broju mojih sudjelovanja u jedinici vremena,samo kaj je to dado za tebe "špansko selo". I znaš jedan od preduvjeta da rad na portalu bude uspješan je i pristojnost. Na tvoju a i moju žalost,ti si se z tim posvadil. :amen:

Cigo i ovaj put iskrena podrška i zahvalnost a što se tiče teme naknade sa biroa ovo o čemu pričamo je tek prijedlog zakona koji treba proći Sabor.Konačan zakon će biti vjerojotno sličan a to ćemo viditi za 1-2 mjeseca.Naknade će sigurno biti manje udaraju po onima koji imaju najmanje i koji im ne mogu puno naškoditi!

Makar si mislim,

ima u tom potezu o smanjivanju naknada dobra stvar. Ni dobro kaj je to sad prekasno. Jer bilo je do nedavno kad je bilo posla, dosta ljudi koji nisu šteli ić delat a i poslodavci su to "stimulirali", nek su primali naknade i delali u fušu. Sad kad je stvarno frka i nema posla i raja je stvarno u bedu sad su se kreteni setili da smanje naknade. I tu se vidi nesposobnost i nebriga vlasti. Onda su mogli "uštedit" lovu za sadašnje vreme kad je recesija. Al je to se treba setit a palća se zna primit u državnoj službi. Da se delala kontrola bilo bi sad daleko lakše.

• 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija