Jump to content

Gadna situacija-...molin vas pomoc

djony

Preporučene objave

Evo ovako, znaci jutros san uhvacen kako san prosa kroz crveno, na sta san reka da je bilo zuto. No da situacija bude jos gora napuva san 1.34 sta je toleranca 1.24 (sta mi ne pomaze bas)...eo ovako sad dobia san 3 papira...1 papir na kojem pise da preuzmen vozacku dozvolu tog i tog datuma, 2 papir obavijest kolko san napuva, 3 papir sta san napravia clanak taj i taj cijena kazne 2000 kn pise i sudski troskovi bodovi se ne spominju al pise nesto oduzimanje vozacke na 9 mjesec.i gori je ka naslov prekrsajni nalog...policajac je stvarno bia okey i sve al me zanima jel triban dobit to za crveno jer nisan nikakvi papir dobia za crveno...i sta ako ne platin ovih 2000 i to dajte iman 21 lud mlad nita ovo ne razumin prva kazna...molin vas sta u kracen roku

Dijeli na drugim stranicama

Lud i mlad je najbolja pretpostavka za mrtvaca u prometu. Da sam ti ja sudac (a nikad ne znaš...) žalba ti ne bi puno pomogla, samo bi dobio još 200kn sudskog troška. Tako razmišlja i većina sudaca pa ti procjeni isplati li ti se žaliti.

Policajac je bio korektan, oprostio ti je veliki prekršaj, preporučam da se pomiriš da si neke stvari naučio težim putem.

U kratkim crtama, ako ne platiš ići će se na prisilno izvršenje putem porezne uprave ako si zaposlen, a ako to ne uspije rješenjem će se kazna zamijeniti zatvorom (300kn = 1 dan zatvora, u tvom slučaju 7 dana).

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija