djony objavljeno: 3. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 3. kolovoz 2010. Evo ovako, znaci jutros san uhvacen kako san prosa kroz crveno, na sta san reka da je bilo zuto. No da situacija bude jos gora napuva san 1.34 sta je toleranca 1.24 (sta mi ne pomaze bas)...eo ovako sad dobia san 3 papira...1 papir na kojem pise da preuzmen vozacku dozvolu tog i tog datuma, 2 papir obavijest kolko san napuva, 3 papir sta san napravia clanak taj i taj cijena kazne 2000 kn pise i sudski troskovi bodovi se ne spominju al pise nesto oduzimanje vozacke na 9 mjesec.i gori je ka naslov prekrsajni nalog...policajac je stvarno bia okey i sve al me zanima jel triban dobit to za crveno jer nisan nikakvi papir dobia za crveno...i sta ako ne platin ovih 2000 i to dajte iman 21 lud mlad nita ovo ne razumin prva kazna...molin vas sta u kracen roku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Jackal odgovoreno: 3. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2010. Lud i mlad je najbolja pretpostavka za mrtvaca u prometu. Da sam ti ja sudac (a nikad ne znaš...) žalba ti ne bi puno pomogla, samo bi dobio još 200kn sudskog troška. Tako razmišlja i većina sudaca pa ti procjeni isplati li ti se žaliti. Policajac je bio korektan, oprostio ti je veliki prekršaj, preporučam da se pomiriš da si neke stvari naučio težim putem. U kratkim crtama, ako ne platiš ići će se na prisilno izvršenje putem porezne uprave ako si zaposlen, a ako to ne uspije rješenjem će se kazna zamijeniti zatvorom (300kn = 1 dan zatvora, u tvom slučaju 7 dana). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djony odgovoreno: 3. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 3. kolovoz 2010. cekaj znaci ako mi nije da nikakav papir u vezi semafora znaci da nije zapisan...ili da ce mi stici postom...stvarno se ne razumin...virujte mi stvarno san izvuka i to san veeeeeeeeeliku pouku izvuka....hvala van puno na odgovoru cili dan gledan oce ko sta odgovorit Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Pisati prigovor u kojem u potpunosti priznati prekršaj i žaliti se na visinu novčane kazne i zaštitne mjere, te čekati milost suda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djony odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2010. ma razumin sve to....al me zanima ako mi nije da neku potvrdu za prolaz kroz crvenu jel znaci da mi je oprostia il da ce mi tek doc postom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Kazna kroz crveno uvijek može doći, ali budući da je policajac propustio priliku odmah uručiti prekršajni nalog, 99,99% da je taj detalj oprostio, što ne znači da vas nije zapamtio i da će vam ponovo oprostiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
djony odgovoreno: 4. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 4. kolovoz 2010. ma sritan san da san ziv ....ali i da san se iz toga izvuka...ajme super a ovo cu rijesit nekako sta iman...fala van puno ste mi pomogli Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.