Jump to content

Žalba na odluku sutkinje (prometni prekršaj)

Ban88

Preporučene objave

Pozdrav,

Prometna nezgoda, ja skretao ulijevo, skuter me počeo pretjecati sa lijeve strane (preko pune linije i pješačkog prijelaza) i došlo je do sudara. Činilo se kao čista situacija, tip je priznao 100% krivnju, slučaj došao do suda i rješenje glasi krivnja je podjeljena pola pola (svako plaća svoju štetu), on zbog navedenih razloga, ja zato jer sam se pri skretanju trebao pogledati lijevu stranu. Meni je šteta oko 8000 kn, njemu vjerovatno nekoliko stotina.

Odlučio sam napisati žalbu na ovu odluku. Olakotne okolnosti su mi nepreglednost na raskrižju (vozila iz suprotnog smjera koja su imala prednost su dolazila prilično brzo (nizbrdica i ravnina), i vozila koja su bila ispred mene (nekih 10ak metara) su mi zaklanjali pogled na navedena tako da sam svu koncentraciju usmjerio na taj dio). Mogao bi čak i navesti da se jesam okrenuo ali motorist mi je doletio iz mrtvog kuta velikom brzinom.

Ima li smisla žaliti se, kakva je procedura, kako bi to trebalo izgledati i kakve su šanse da se prihvati?

Hvala.

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija