storm47x objavljeno: 5. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 5. kolovoz 2010. raskinula bi pretplatnički odnos sa t-comom jer mi telefon više nije potreban. No, problem je u tome što sam prošle godine sklopila ugovor o max-adslu na 24mjeseca. dali mi itko može reći koje su moje opcije i dali se taj pretplatnički odnos može raskinuti ili moram čekati još godinu dana? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jutro1 odgovoreno: 5. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2010. Čekati godinu dana ili platiti 12x80 kuna pretplate za max-adsl odjednom za raskid ugovora. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 5. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 5. kolovoz 2010. pismeno ,preporučeno i sa povratnicom podnesi zahtjev za preseljenje tf.broja tamo gdje operater neće moći pružiti uslugu. ili da žigom i potpisom potvrde zaprimanje zahtjeva. sve radnje obavjati samo pismen i sa potvrdom o primitku pismena. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Pao_Smarsa odgovoreno: 23. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2010. bovu je napisao: pismeno ,preporučeno i sa povratnicom podnesi zahtjev za preseljenje tf.broja tamo gdje operater neće moći pružiti uslugu. ili da žigom i potpisom potvrde zaprimanje zahtjeva. sve radnje obavjati samo pismen i sa potvrdom o primitku pismena. Bovu znate li možda kako reagira T-com kada mu se podnese takav zahtjev? Imate li možda iskustva iz prakse? Ja sam mislio da im se prilikom raskida ugovora obavezno moraju platiti sve pretplate. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 24. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2010. zahtjev za preseljenje nije raskid ugovor. ako nemogu izvršiti preseljenje niste dužni plaćati ugovorenu uslugu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.