jaaa objavljeno: 10. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 10. kolovoz 2010. Već sam treći put s pitanjima na forumu,počela je rasprava ali na svakoj se pojavi nešto novo.Ja imam advokata ali i sam se raspitujem i skupljam dokaze.Tražim mišljenje svih koji su našli vremena da pročitaju pitanje.Pregledom ugovora o dož. uzd. napravljenog između brata i oca našao sam da pored toga što je brat znao za brzu smrt oca (znao za rak) u ugovoru se navodi pored njega i sestra koja dobija mali dio imovine. E sad, ime i prezime sestre sadrži greške iz kojih se može zaključiti da ocu ugovor ili nije pročitan ili on nije u tom trenutku ni razmišljao o njemu (zbog bolova uzrokovanih bolešću).Navodi se ime i prezime sestre Rodić Mare, a ona se zove Radić Marica.Mene interesuje jel može to utjecati na konačnu odluku suda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.