Jump to content

pravomocna presuda

pahuljica55

Preporučene objave

Zanima me jedna stvar, bivsi suprug je po pravomocnoj presudi osuden na dvije godine uvjetno, odnosno godinu dana zatvora, s time da u tom uvjetnom roku mora platiti sve zaostake + mjesecno placati uzdrzavanje za dvoje mlt, djece.

Naravno da on to ne cini i niti je isplatio zaostatke, tako da su djeca korisnici centra koji placa uzdrzavanje umjesto oca.

Kako ta uvjetna kazna istice u 11. mjesecu ove godine, zanima me moram li ja dizati nekakvu novu tuzbu prije tog roka jer je krsio uvjetnu kaznu. Sto ce se dogoditi u 11. mjesecu? On ce nekim automatizmom na odsluzenje kazne ili opet ja moram nekog povlaciti na sudu za rukav u stilu...halo, proslo je dvije godine, poduzmite nesto.

Napominjem da mu je po mojim saznanjima drzavno odjvetnistvo poslalo dopis da u mirnom postupku nadoknadi CZSS ono sto centar vec gotovo dvije godine uplacuje umjesto njega, znaci polako mu i drzava puse za vrat. U meduvremenu podigla sam i tuzbu protiv bake i taj je proces u postupku.

Najvaznije u cijeloj prici mi je moram li ja nesto poduzeti prije isteka uvjetne kazne ili nakon i sta? Zaista nebih zeljela da nakon gotovo 10 godina sudenja djeca sve izgube radi nekog mog proceduralnog propusta.

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija