pahuljica55 objavljeno: 15. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 15. kolovoz 2010. Zanima me jedna stvar, bivsi suprug je po pravomocnoj presudi osuden na dvije godine uvjetno, odnosno godinu dana zatvora, s time da u tom uvjetnom roku mora platiti sve zaostake + mjesecno placati uzdrzavanje za dvoje mlt, djece. Naravno da on to ne cini i niti je isplatio zaostatke, tako da su djeca korisnici centra koji placa uzdrzavanje umjesto oca. Kako ta uvjetna kazna istice u 11. mjesecu ove godine, zanima me moram li ja dizati nekakvu novu tuzbu prije tog roka jer je krsio uvjetnu kaznu. Sto ce se dogoditi u 11. mjesecu? On ce nekim automatizmom na odsluzenje kazne ili opet ja moram nekog povlaciti na sudu za rukav u stilu...halo, proslo je dvije godine, poduzmite nesto. Napominjem da mu je po mojim saznanjima drzavno odjvetnistvo poslalo dopis da u mirnom postupku nadoknadi CZSS ono sto centar vec gotovo dvije godine uplacuje umjesto njega, znaci polako mu i drzava puse za vrat. U meduvremenu podigla sam i tuzbu protiv bake i taj je proces u postupku. Najvaznije u cijeloj prici mi je moram li ja nesto poduzeti prije isteka uvjetne kazne ili nakon i sta? Zaista nebih zeljela da nakon gotovo 10 godina sudenja djeca sve izgube radi nekog mog proceduralnog propusta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
1umorna odgovoreno: 25. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 25. kolovoz 2010. Otiđi na državno odvjetništvo, ponesi sve pravomoćne presude koje imaš,i podnesi kaznenu prijavu protiv bivšeg supruga...i oni će ti na odvjetništvu sve tamo objasniti.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.