jofa objavljeno: 17. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 17. kolovoz 2010. dok sam vozio moped udario me automobil koji je uletio u krivi smjer. vozac automobila pobjegao je s mjesta dogadjaja bez zaustavljanja. prilikom sudara zadobio sam teske ozljede (visestruke prijelome kosti lica) a moje vozilo je potpuno unisteno. vozac do sada nije pronadjen. moj moped je uredno osiguran obveznim auto osiguranjem, proširenim auto osiguranjem (osiguranje od automobileske odgovornosti) i osiguranjem vozaca i suvozaca od posljedica nesretnog slucaja. kakva je mogucnost obestecenja u slucaju kad je osoba koja je skrivila nesrecu nepoznata? javljaju mi se telefonom neke "agencije" koje nude svoje usluge za 15% provizije i garantiraju naplatu stete. navodno postoji neka drzavna agencija koja isplacuje naknade u ovakvim slucajevima. unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
saboter odgovoreno: 18. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2010. HRVATSKI URED ZA OSIGURANJE http://www.huo.hr/ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 18. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2010. Garancijski fond pokriva isključivo teške tjelesne ozljede. Ne štetu vozila. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.