dalibor123 objavljeno: 19. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 19. kolovoz 2010. Poštovani! Zanima me šta sve moram napravit da bih mogao prodati zemljište koje je moja majka darovnim ugovorom prepisala na mene, a koje je ona nasljidila rješenjem o razvrgavanju suvlasničke zajednice, od čega je moj udio 6/288, parcela je veličine 7483m2, te postoji još 21 suvlasnik? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 20. kolovoz 2010. Dijeli odgovoreno: 20. kolovoz 2010. Iz vašeg opisa je nejasno želite li prodati svojih 6/288, ili je zapravo cijelo zemljište vaše ali je stanje u zemljišnim knjigama nesređeno. Ako je riječ o ovom drugom, na Legalisu imate niz tema o sređivanju zemljišnoknjižnog stanja s puno odgovora. Možete prodati i kao vanknjižni vlasnik ako nađete kupca koji će na to pristati, i uz to očekivati sve moguće naknadne komplikacije za kupca i za vas (ili vaše potomke), ako ste samo malo lošije sreće. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.