Mak objavljeno: 20. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 20. kolovoz 2010. Molim vas dali netko ima saznanje koliko košta medicinsko vještačenje? Vještače se samo nalazi kojih je jako malo i traži mišljenje.Voljela bi znati bar okvirnu cijenu pa vas molim za pomoč. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mak odgovoreno: 21. kolovoz 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2010. Možda nisam precizno napisala.Vještačenje medicinske dokumentacije Osoba nažalost nije živa.Kolilo košta vještačenje cca jer ako su to jako velike svote treba se na to pripremit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mak odgovoreno: 5. listopad 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. listopad 2010. Teško mi je vjerovati da nema nikoga ko bi mi mogao dati savjet, i uputiti me na koji bi to način saznala.Molim pomoć.Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.