Jump to content

Dozivotno pravo??


ns79

Preporučene objave

Moilm pomoc oko savjeta sto da uradimo...Moj djed ima dozivotno pravo na upotrebu spavace sobe,kuhinje i kupatila u kuci koju je prije razvoda braka sa mojom pokojnom bakom darovnim ugovorom darovao svoju polovicu kuce, baki.Nakon smrti bake ostavinska rasprava je rjesena i nasljednici su moj tata i njegova sestra ali naravno djedu i dalje ostaje dozivotno pravo...S obzirom da teta zivi i radi u Njemackoj pa nema previse vremena za rjesavanje naseg zajednickog problema,prepustila je to mojem tati da rijesi.Nas problem je u tome sto se djeda ozenio sa drugom osobom i zivio do sada sa njom u domu umirovljenika.Zbog ucestalih uznemiravanja mira i reda u domu umirovljenika ili su samovoljno napustili neznam tocno,doselili su se u kucu kojoj su moj tata i teta vlasnici a on ima spomenuto dozivotno pravo...dakle,sada djed tvrdi da ona kao njegova zena isto tako ima pravo stanovanja u toj kuci??

Teta,tata i svi unuci bake ukljucujuci i mene naravno,imamo svojih razloga zasto ta zena nebi trebala zivjeti ili stanovati u kuci moje pokojne bake a sada moje tete i tate,pa bih vas stoga molio za bilo kakav savjet ili pomoc.

 

Unaprijed Zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala jos jednom na odgovoru!Sada mi je puno vise jasnije oko svega toga,samo mi nije jasno ovo sa promjenom brave jer ako promjenim brave moram svakako po jedan kljuc dat djedu sto znaci da on ponovo moze nju pustit unutra.Znaci jedino rijesenje nam je da zovemo policiju?

 

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija