Danai objavljeno: 23. kolovoz 2010. Dijeli objavljeno: 23. kolovoz 2010. Poštovani! Jedan od uvjeta Natječaja za posao bio je i specifičan strukovni certifikat kojih (vrlo sličnih) postoji jako puno. U Natječaju je samo navedena opća vrsta certifikata. U stručnom smislu, ja imam tu vrstu certifikata i prema tome zadovoljavam uvjete natječaja. Međutim, poslodavac odbacuje moju molbu argumentom da nemam potrebni certifikat što nikako nije točno (prije je istina da pravnik koji piše Natječaj ne razumije struku o kojoj se radi). Na ovu Odluku moram uložiti žalbu. Pokušati ću argumentirati da, prema traženom, imam sve potrebne uvjete ali da se radi o nerazumijevanju specifične stručne terminologije. Može li biti njihova riječ protiv moje, makar u stručnom smislu ja apsolutno imam pravo? Molim vas bilo kakav pravni (i hitan) savjet i unaprijed zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.