Jump to content

prijava za utaju poreza


azron

Preporučene objave

Prijaviti poreznoj upravi/poreznoj inspekciji.

Ako prijavljujete anonimno, u pismu bi trebalo navesti kakav konkretan podatak, jer se takva pisma često šalju bez osnove, iz pakosti.

 

Ne znam o čemu se konkretno radi. Ako nije u pitanju neka velika muljaža, nego poslodavac nastoji izbjeći plaćanje poreza na nenaplaćena potraživanja, kalo i oštećenu robu, možda ipak razmislite o svemu. Nema tu koristi za nikoga.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prodaje tekstil u trgovini za koji izda račun koji kasnije baci i nadoknadi robu,kao da ništa nije prodano.tj.svaki kupac koji dobije račun kod plačanja robe,tog računa nema nigdje u evidenciji u knjigovodstvu.ja imam hrpu tih nepostojećih računa za žigom firme,datumom i brojem računa koje bih drage volje predala poreznoj.poslodavac to radi da ne plaća stvaran porez.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Azron, ako to želite napraviti iz čiste pakosti- razmislite još jednom, sve vam se to može vratiti stostruko...

Ako ste uistinu tooliko moralna i pravična osoba koja ne može podnijeti nepoštivanje poreznog zakona- onda samo naprijed, nitko vas ne koči.

prijava, naime mora sadržavati vaše podatke, a kad se pročuje da ste to napravili, nikad nigdje se više nećete zaposliti; znam nekoliko primjera. Zato, pamet u glavu i dobro razmislite, poslodavac će se snaći sigurno a vi možda nećete biti te sreće. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija