manzzetta objavljeno: 1. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 1. rujan 2010. pozdrav ljudi evo ovako sam ja prošao sinoć, Stavio sam na motor neonke, ispod njega, da svijetli dok mi je parkiran u mraku. I sad, policija me je vidjela u parku, odnosno vidjela je motor da svijetli, al prije nego sam ga upalio i sjeo na motor, ugasio sam ih, i dok sam kretao policija me presretne i zaustavi. Nakon što sam ja njemu rekao da mi neonke nerade dok se vozim, nego samo kad mi motor stoji, ladno mi je rekao da če napisati da sam vozio sa upaljenim neonkama, mada zna da nisam, usto rekao da če drugi policajac to potvrditi, ako neplatim kaznu na licu mjesta. Dobio sam 500kn kazne, i sad me zanima kako da napišem prigovor na to sve. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 2. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 2. rujan 2010. Prigovor napišite šarafcigerom, kombinirkama i izolir trakom. Izvolite skinutu tu neonku. Svjetla na vozilu regulira čl. 42. ZSPC-a i čl. 19-40. Pravilnika o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cestama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
manzzetta odgovoreno: 4. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 4. rujan 2010. da znam da piše u zakonu da nesmijem upravljati vozilom i imati neonke, nigdje nepiše da mi vozilo nesmije stajati sa upaljenim neonkama. Zato sam pitao kako da napišem prigovor, jer mene nisu vidjeli da vozim sa upaljenim plavim svjetlima, nego motor dok je bio parkiran Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.