dodana objavljeno: 3. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 3. rujan 2010. Radim u trgovačkom poduzeću s više od 200 zaposlenih. Kako nekolicini djelatnika prijete izvanredni otkazi i pošto u firmi nemamo osnovan sindikat, koji bi se založio za radnike, moram ovako po forumu tražiti pomoć i savjete. Čini mi se da je zakonom uređeno da se u slučaju izvanrednog otkaza poslodavac dužan savjetovati sa radničkim vijećem. Problem je u tome što mi nemamo tog radničkog vijeća ili izborom izabranu osobu koja bi nas zastupala. A čini mi se da je čak uređeno zakonom da trgovačka poduzeća s više od 200 zaposlenih moraju imati predstavnika radnika u upravi. Također me zanima, ukoliko se to nepostojeće vijeće ili predstavnik ne slažu s izvanrednim otkazima dali to može poništiti izvanredne otkaze? I što točno znači "savjetovanje"? Jel mora biti napismeno? tnx Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MarioSB odgovoreno: 3. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2010. Pravo na izbor radničkog vijeća Članak 137. (1) Radnici imaju pravo na slobodnim i neposrednim izborima, tajnim glasovanjem izabrati jednog ili više svojih predstavnika (u daljnjem tekstu: radničko vijeće) koji će ih zastupati kod poslodavca u zaštiti i promicanju njihovih prava i interesa. (2) Postupak utemeljenja radničkog vijeća pokreće se na prijedlog sindikata ili najmanje deset posto radnika zaposlenih kod određenog poslodavca. -znači možete i imate pravo sami izabrati radničko vijeće. poslodavac nije dužan sam osnovati radničko vijeće ali vi možete. -"ako se poslodavac nije savjetovao s radničkim vijećem o izvanrednom otkazu odluka je ništetna." -ali ako se poslodavac savjetovao s radničkim vijećem i usprkos tome donio odluku o izvanrednom otkazu ona je valjana ,a vi je onda možete osporavati sudskim putem. -osim toga vi se slobodno možete učlaniti u sindikat u skladu s propisanim uvjetima statuta tog sindikata. -pročitajte si malo zakon o radu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dodana odgovoreno: 3. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 3. rujan 2010. Znači ukoliko u poduzeću nema radničkog vijeća-iako bi po zakonu radnici morali imati svog predstavnika (trgovina s više od 200 zaposlenih) poslodavac može dati izvanredan otkaz ne spomenuvši radničko vijeće? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.