Lucky001 objavljeno: 4. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 4. rujan 2010. Supruga i ja smo se rastali, te su sudskom odlukom djeca na skrb dodijeljena meni. Dobio sam ponudu za bolji posao u inozemstvu, te me zanima, da li ima ikakvih pravnih problema da sa djecom odem u inozemstvo i tamo radim i započmem novi život, s obzirom na sudsku odluku o viđanju majke i djece. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 5. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2010. Kako ste se dogovorili sa bivšom suprugom oko djetetovog prava na susrete i druženje sa majkom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lucky001 odgovoreno: 5. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2010. Svaki drugi vikend i jedan dan u tjednu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lucky001 odgovoreno: 5. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. rujan 2010. Da li sada moramo ponovo na CZSS ili sud radi novog dogovora ili ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 6. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2010. Pretpostavljam da dosadašnji opseg susreta i druženja neće moći biti provediv. Kakva je komunikacija između vas i bivše supruge? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lucky001 odgovoreno: 6. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 6. rujan 2010. Tako tako. Razgovaramo kada moramo, to jest kada se tiče djece. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lucky001 odgovoreno: 12. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 12. rujan 2010. Molim Vas za pomoć, moramo li sada ponovo u CZSS ili na sud, ili mogu otići sa djecom van. Imam još mjesec dana za odgovor za posao. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.