Jump to content

Uzdrzavanje stranca na privremenom boravku


Ukrajinka

Preporučene objave

Ja sam ukrajinka sa stalnim boravkom u BIH,muz ima dvojno drzvljanstvo,on i malodobno djete prijavljene su u ZG.zelim se prijaviti i ja u ZG.predala sam sve papire u Petrinsku,moram jos donjeti dok. o nekaznjavanju i rjesenje o mirovini od muza-RVI,e sad -on ima 1600 kn.mirovine,normalno da to nisu sva nasa sredstva,ali to je sto imamo na papiru.pitanje:hoce li me odbiti sa zahtjevom za privremeni boravak zbog male mirovine??? .i postoje li jos uvjek policijske kontrole na adresu ako odobre boravak???negdje sam procitala da su kontrole svake 30 dana.Molim vas pomoc! sorry za grjeske

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Najmanji iznos kojim stranac mora mjesečno raspolagati, za tročlanu obitelj je 3 250 kn. Ukoliko stranac ne može dokazati da mjesečno raspolaže tolikim iznosom, može priložiti potvrdu banke o stanju na računu. Iznos na računu mora biti najmanje 3 250 kn x 12, znači na bankovnom računu mora imati 39 000 kn. Da, morate zaista živjeti na adresi u Hrvatskoj na kojoj ste prijavljeni a iz tog razloga se i obavljaju povremene provjere.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 tjedna kasnije...

ako osoba dobije odbionicu za privremeni boravak u RH,moze li se ta osoba i nakon koliko vremena ponovo pokusati prijaviti se???

malo mi je zapjelo sa dokumentom da muz ima na racunu novac da me moze uzdrzavati,a u petrinskoj cekaju da ga donesem,bez tog papira ce me odbiti-tako su rekli.cekamo da nam prijatelj vrati dug da imamo te pare na racunu-a on nikad!!!!ako bi ja otisla u petrinsku i zamolila da jos malo pricekaju,bil to bilo pametno???i koliko ustvari oni mogu cekati na taj papir???? sorry za greske

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija