djani objavljeno: 7. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 7. rujan 2010. Postovani, posto sam pokrenuo postupak za sudsko odredjenje medje pred Opcinskim sudom pred kojim je i zavrseno prvo rociste potrebno mi je par objasnjenja.Naime posto je na prvom rocistu prisustvovala moja majka koja je ujedno i podnositelj zahtjeva i vlasnik posjeda na prvom rocistu nije predala valjane dokumente tako da je to sada ucinila i na njen upit sta dalje nije dobila konkretan odgovor tako da sad cekamo a u stvari neznamo sta pa vas molim za objasnjenje.Nadalje na tom istom rocistu odvjetnik protustranke je izjavio da je protustranka legalno u posjedu djela naseg posjeda iako se to jasno moze vidjeti iz dokumenata sa kojim raspolazemo(zemljisno knjizni izvadak i polazajni nacrt)sa kojom povrsinom raspolazemo i dimenzije posjeda da protustranka uziva najmanje 400m2 naseg posjeda(stala ukupne povrsine 30m2 od koje treba da rusi 2m po sirini) te (dvoriste i basta 390m2)sto znaci da je po polozajnom nacrtu nas posjed stvarno sirine 12m a mi stvarno sad posjedujemo 10m posirini i 200m po duzini.Medjutim tu jos postoji i problem iz vremena komasacije koja je provedena 1968god kada se protustranka nije povukla sa naseg djela posjeda dodatna 4m po sirini posjeda a za to je dobila obestecenje u vidu jednog hektara obradivog poljoprivrednog zemljista.Stoga vas zaista molim za pojasnjenja u svezi sa ovim slucajem posto mi je zaista jako bitno i veoma hitno.Unapred vam zahvaljujem na odgovoru! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.