Anoniman21 objavljeno: 7. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 7. rujan 2010. Vozio sam pod utjecajem alkohola (1.3X) pred više mjeseci (6+) te mi je oduzeta vozačka dozvola na 9 mjeseci, Sada sam bez vozačke već 4 mjeseca, zanima me mogu li sada nešto napraviti da dobijem vozačku prije, recimo u roku mjesec dana pošto će mi biti preko potrebna? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 7. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 7. rujan 2010. Može. Vozite vozilo one kategorije za koju nemate zabranu, ako je zaštitna mjera izrečena samo za jednu kategoriju. Tu kategoriju koja vam je zabranjena smijete voziti samo u inozemstvu. Nikakve molbe i žalbe za upravljanje u RH zabranjenom kategorijom ne pomažu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anoniman21 odgovoreno: 8. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2010. Pa to mi baš i ne pomaže, mislim što ću voziti? Traktor ili skuter sad po zimi? Izgubio sam B, ni A ni C nemam, Tako da znači trebam čekati dok se kazna ne istekne prije toga ništa? Kolika je kazna ako me ulove da vozim, a oduzeta mi je vozačka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.