svidovic objavljeno: 9. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2010. Pozdrav svima Molim poznavatelje zakona na sto brzi odgovor. Evo pitanja koje me zanima, Da li su firme u drzavnom vlasnistvu koje objave natjecaj za posao u javnim glasilima i sl. ( HZZ, portali itd) duzne kandidatima koji se natjecu za posao poslati obavjest o primanju odnosno ne primanju na radno mjesto za koje se natjecu? I da li za to postoji zakonski vremenski rok u kojem to trebaju napraviti? Zahvaljujem na odgovorima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svidovic odgovoreno: 30. rujan 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2010. Ako netko zna molio bi odgovor ? Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nena_m odgovoreno: 1. listopad 2010. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2010. meni su u dvije razlicite drzavne firme poslali odgovor da nisam primljena, a na srecu 3 put sam upala, a ostali su takodjer dobili odgovor. nisan sigurna u kojem je to roku bilo ali mislim da moraju poslat odgovor.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.