Luna40 objavljeno: 9. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 9. rujan 2010. ....molim savjet...podnijela bi zahtjev za razvod..zanima me koliko to košta, i kakav je postupak...hvala unaprijed na odgovoru Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dfunduk57 odgovoreno: 17. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 17. rujan 2010. E sad, mogu vam reći samo ono što znam, a to je da je bivši suprug protiv mene podnio tužbu za razvod, pa stoga ne znam na koji način. Pretpostavljam da mu je odvjetnik napisao i predao na sud. Ja sam samo dobila poziv za ročište, pa smo potome dva puta morali ići u Centar, obzirom da imamo mlt. dijete, što je, usput bilo grozno iskustvo, to u Centru. Nakon toga je održano još jedno ročište i gotovo. Sve je koštalo 400,00 kn, od kojih sam ja morala platiti pola, a on ništa, jer je HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.