ostavljena objavljeno: 13. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 13. rujan 2010. a joj i ja sam još jedna sretnica u nizu pratila sam sve rasprave na forumu, al nisam našla odgovore koji me zanimaju, moja situacija je slijedeća: suprug i ja smo bili u braku 20.g., imamo dijete od 16g. prošlog božića se iselio, dijete je ostalo samnom on povremeno svrati i plati režije, povremeno nazove i dijete i ostavi joj đeparac... nazao je neki dan i rekao kako će predati zahtjve za rastavu.., želim reći kako mi je to drago jer sam po tom pitanju konzervativna, drago mi je što to radi on,a ne ja ( o svojim osjećajima neću pričati) ono što ja ne znam je slijedeće: 1. kakva je razlika između sporazumnog braka ili bez suglasnosti obiju strana? naime ja sam ostala živjeti u kući s djetetom, on je istu dobio darovnim ugovorom, u tijeku braka nekretnina je uređena i nadograđena /bez građevinske dozvole/ 2. zanima me dal se ja moram iseliti dok mi ne isplati uloženo, naime u braku smo oboje ulagali u istu nekretninu i ona danas ima daleko veću vrijednost. podigli smo između ostalog i puno kredita za uređenje iste. moj muž to sve sada osporava. zanima me dal se kod takvih kredita, uzima u obzir samo glavnica ili i kamate? 3. što mi je najbolje učiniti? puno hvala svima koji mi mogu savjetom ili iskustvom pomoći Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.