vita80 objavljeno: 15. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 15. rujan 2010. Vlasnica sam poslovnog prostora u kojem je od strane trecih lica nanesena materijalna steta-naime materijalna steta je nacinjena iz stanova koji se nalaze iznad poslovnog prostora-policija je izasla na lice mjesta da utvrdi pocinjenu stetu i pocinioce iste. Medjutim, policijski sluzbenici i ovlastena sluzbena lica nisu sacinili nikakav zapisnik, niti pokusali utvrditi ko je napravio ostecenje moje imovine- rekli su da ce o tome izvijestiti tuzilastvo pa ce mi se javiti. Ocigledno da policija nije uradila svoj posao (ovdje nisu u pitanju nepoznata lica jer je steta nacinjena iz stanova iznad prostora). Molim vas da mi sugerisete kome da se obratim za pomoc kao nadleznoj instituciji, ko je nadlezan za zastitu imovine i lica i utvrdjivanje materijalne stete i identiteta pocinilaca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.