Jump to content

obavijest o zabrani upravljanja vozilom stigla nakon isteka zabrane

deki01

Preporučene objave

ko je to mogao znati,niko za to jos niko cuo sto se meni dogodilo,naime ima sam sud 13.03.2010. na kojem sam proglasen krivim i izrecena mi je PRAVOMOCNA presuda kojom sam kaznjen novcano i zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije,uglavnom da sad ne prepisujem sve lijepo pise i da je presuda pravomocna i ne mogu se zaliti ni ja ni drzava,jos mi sudac kaze nemoj se slucajno vozit ak te zaustave ides u zatvor 2 mjeseca,

da bi meni prije par dana dosla obavijest da mi je zabranjeno upravljanje vozilom od primitka ove obavijesti,a ja se 6 mjeseci vozim busom,nisam ni dijete vodio na more zbog toga.

Znaci imam pravomocnu presudu gdj sve pise,nigdje se ne spominje da cu naknadno dobiti neku obavijest ili slicno.

ko je tu sad lud,to bi moralo pisati na presudi,a ne pise

a niti na toj obavijesti nema nikakvog datuma kad sam ja to primio.

Dijeli na drugim stranicama

a kako sam ja to trebao znati,di to pise,sta sam trebao upotrijebiti mastu,ja imam pravomocnu presudu i drugo me ne interesira,i to im nece proci sigurno pa makar se ja vezao lancima za Novu tv,tako nam i treba kad svi sutimo,treba vile i lopate u ruke i svi na ulice van,dokle cemo jest njihova govna

a da uopce ne spominjemo da nisam ni vozio auto,samo sam ga preparkirao na drugu stranu ceste u sred sume,a policiju sam zvao ja jer sam se potukao sa 3 lokalna seljana,a kad je murija dosla,naravno iz njihovog sela,uvalili mi da pusem i kao pomaknuo sam auto,znaci vozio sam,da ali sam se ja mogao napiti nakon toga,ko moze dokazati da sam ja bio pijan dok sam micao auto,ali sudac koji isto iz tog sela mi je rekao da njega to ne interesira i ako cu ja inzistirati na tome da mi je frajer razbio glavu bez razloga da ce mi dati 2 mjeseca zatvora jer sam napuhao preko 1,5 i nek jos budem sretan

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija