Jump to content

Savjet

Luna40

Preporučene objave

...podnijela sam zahtjev za razvod braka..i tražila vansudsko rješenje da mi suprug odmah počne plaćati alimentaciju za 16-god. dijete

..pošto sam u kreditu za njegovu kuću, i nemam kako plaćat režije i sve ostalo. On za dijete ni ne pita, mjesecima ne zna ništa o djetetu, sebi je kupio auto, garderobu a kad tražim za dijete kaže da imam , dao bi. zanima me kolika bi mogla biti ta vansudska odluka o alimentaciji????

..muž mi je inače dosta agresivan, razbija namještaj a i meni je prijetio da će me razbit. Ima ljubavnicu već 2 god, a ja sam to saznala pred 3 mjeseca. pošto sam sad pokrenula razvod, jer ne pristaje na sporazumni, bojim se da ne bude opet agresivan i ne ostvari prijetnje,Bila sam na policiji, dala iskaz i tražila da obave s njim informativni razgovor.

kakva je procedura dalje? Hoće li on dobit kakvu prijavu jer je razbijao stvari pred djetetom?? Mogu li ga tužit za zanemarivanje djeteta? prođe pokraj njega kao da je drvo, ne sudjeluje u odgoju a ni ne daje ni kune za njega??

Dijeli na drugim stranicama

...na policiji sam bila, podnijela iskaz i tražila da obave s njim razgovor. Na centru su mi rekli da dalje policija njima dalje šalje obavijest ako smatraju da to treba. Znači ja sam morala naglasit da želim kaznenu prijavu protiv njega????

rekli su mi da će oni dalje , da će obavijestit centar :place::place:

..hvala na odgovoru...

...a za to što zanemaruje dijete...što ne pita za njega mjesecima i ne daje mi ni kune...trebalo je dijete opremit za školu a on samo odgovara- da imam, dao bi ti...a onda sebi kupi auto, ronilačku opremu, novu garderobu....a ja nemam ni za kruh više jer sam u minusu i kreditu za njegovu kuću...

...i to sam prijavila policiji kao zanemarivanje...hoće li zbog toga oni obavijestit centar? :-(

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija