Jump to content

Odbijen prigovor


twisted81

Preporučene objave

Policija me slikala da prebrzo vozim, stigla je kazna na 1000kn. Nije ništa sporno. Pošto mi je prvi prekršaj, pišem Prigovor gdje molim da mi se umjesto novčane kazne, izrekne pismena opomena. Savjetovala me ekipa da to napravim upravo radi prvog prekršaja. Uglavnom, dolazi mi sudsko rješenje da mi se prigovor odbije jer "nisam priložio nikakve dokaze kojim bi sud procjenio da je prigovor utemeljen". Kakvi dokazi? Pa ja ništa ne poričem ili tvrdim da sam nepravedno kažnjen. Kako to da dokažem da tražim pismenu opomenu? Kako ja to shvaćam, isključivo je na sucu da presudi za opomenu. Isto takav prigovor podnese i lik po čijoj špranjci sam napisao svoj(lik se kuži u te članke kojima se traži opomena) i njemu traže da im pošalje prosjek plaće, a meni ništa, i nakraju mu izriču opomenu. Sad ne kužim da li sam ja možda nekaj krivo napravio ili je sutkinja imala pms. :neznam:

Mislim da se sada više nemogu žaliti. Ili?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma zanima me kakve sam ja to "dokaze" propustio predati? Pa valjda oni znaju je li netko kažnjavan ili nije. Osim toga niti ne znam kako doći do takvog papira gdje se vidi da nisam kažnjavan. Ponavljem da se ne opravdavam za prekršaj nego mi nije jasno kako to da se za iste prekšaje različito presuđuje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Niste ništa priložili, znači ne želite da se netko bavi vašim primanjima, smatra se da zarađujete prosječno i to je sve.

 

Slijedi 5 primjera:

 

1. Mogli ste pročitati moje brojne postove o prigovorima, ali ipak ste poslušali lokalnog znalca. Mogli ste ali niste. Vaš slobodan izbor.

 

2. Hrvatski sabor je Prekršajnim zakonom dao ovlast policiji da vam za taj prekršaj mogu na licu mjesta izdati upozorenje, ali nisu. Mogu ali ne moraju. Njihov slobodan izbor (ograničen jednim liberalnim pravilnikom).

 

3. Istim zakonom je data ovlast sudu da mogu umanjiti za dvije trećine iznos kazne za taj prekršaj, odnosno da vas osudi opomenom. Mogu ali ne moraju. Njihov slobodan izbor.

 

4. Jedan mladić se može više potruditi oko jedne djevojke, a ne želi oko druge. Može ali ne mora. Njegov slobodan izbor.

 

5. Jedna djevojka može jednom mladiću dati više nego što bi dala nekom drugom. Može ali ne mora. Njezin slobodan izbor.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija