Jump to content

tabularna isprava


nik

Preporučene objave

Molim savjet sto mi je ciniti. Podnjela za zahtjev za upis stana u gruntovnicu, ali sam dobila odbijenicu (jer mi je potrebna tabularna isprava) buduci je upisana u Gruntovnici "Industrogradnja"!!!. U Industrogradnji tvrde da nemaju ugovor (u sto sumnjam s obzirom na osobe koje izdaju tabularnu ispravu nikad nema) i najlakse je "otkandati" stranku. Obracam se poglavarstvu grada Zagreba koji nakon mjesec dana (svakodnevno kontaktiranje) i veli mi covjek nemao ugovor - tuzite Industrogradnju!?

Ocajna sam, sto mi je raditi (niti imam novaca za odvjetnike niti vjerujem u njih jer su prevaranti, barem je moje iskustvo takvo, jer kad sam kupovala navedeni stan imala sam odvjetnika koji nije nista napravio osim naplatio neznam kakvu uslugu jer i tri godine nakon kupnje stana (limenka - Novi Zagreb) imam problema.

Molim Vas za savjet i pomoc.

 

S postovanjem,

 

Nik

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iako smatrage da su odvjetnici gamad, jedan ce vam pomoci.

Imam dosta iskustva s Industrogradnjom i njihovim tabularkama. U toj tvrtki vlada nerad i kaos, trebat ce vam puno zivaca, strpljenja i upornosti da dobijete tabularku. Navodno imaju jednu veeeeliku sobu punu vreca s ugovorima i ne da im se bas kopati tamo po njoj pa je lakse otkantati stranku. Jednom su moji vjezbenici za jedan ugovor tamo isli 10 puta, zvali jos 100 puta kroz nekoliko mjeseci i svaki put dobili - nema ili dodjite iduci tjedan ili na bolovanju je kolegica ili bas sele arhivu.... Onda sam otisao ja i digao fajer, trazio sefa odjela, galama, prijetio tuzbama i eto nasao se ugovor. Na temelju njega njiihov biljeznik (u blizini, iza zagrepcanke) kod kojeg imaju deponirani potpis - ovjerio tabularku.... i rjeseno.

Nedajte se lako otjerati iz Industrogradnje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija