kekezica objavljeno: 21. rujan 2010. Dijeli objavljeno: 21. rujan 2010. molim vas da mi pomognete, po ostavini sam dobila od pokonje bake dio zemlje zaveden u Z.U., na kojem ima više čestica i naravno više vlasnika ovisno o udijelu njene brače, koji su isto umrli. Čestica moje bake na sudu je pripala meni i tako je napisano na sudu. Kada sam gledala u registar katastra na toj čestici stoji da je vlasništvo državna imovina. što trebam učiniti da tu česticu zavedem na sudu 1/1 kao moje vlasništvo ,rodbina se neće buniti jer oni imaju svoje čestice na Z.U., ali me brine, katastar na kojem ta ista čestica glasi na državnu imovinu. pozdrav i hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ude odgovoreno: 28. rujan 2010. Dijeli odgovoreno: 28. rujan 2010. Poštovana ! Trebate podnijeti zahtjev , da se temeljem Zakona o vlasništvu izvrši ispravak u zemljišnim knjigama .Novi ZOV dao je mogućnost pretvorbe prava korištenja društvenog vlasništva u privatno . Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.